Your search results

Prone ne shitje ne Vlore. Ndertese industriale me mundesi te pafund shfrytezimi.

2.800.000 €
shto te të preferuarat
1105
Industrial Property in Albania Industrial Property in Albania Industrial Property in Albania Industrial Property in Albania Industrial Property in Albania Industrial Property in Albania Industrial Property in Albania Industrial Property in Albania Industrial Property in Albania Industrial Property in Albania Industrial Property in Albania Industrial Property in Albania Industrial Property in Albania Industrial Property in Albania Industrial Property in Albania Industrial Property in Albania Industrial Property in Albania Industrial Property in Albania Industrial Property in Albania Industrial Property in Albania

AlbRealProperty, agjensi imobiliare ne Shqiperi, ofron per shitje nje ndertese industriale ne Vlore.

-Objekti.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Objekti eshte 5 katesh plus nje kat nen toke. Ndertesa ka nje hapsire prej 883 m2 per cdo kat. Nje pjese e objektit eshte aktualisht ne shfrytezim duke sjelle te ardhura per pronaret aktual. Ne brendesi te ndertese mund te hyjet ne dy drejtime me shkalle si dhe me dy ashensore ne dy anet e nderteses. Pervec sallave te medha e te pandara, ndodhen dhe ambjente te tjera ndihmese ne te dy anet e nderteses. Lartesia e ambienteve te brendshme eshte mbi 4 m, kjo e ben pronen te pershtetshme per zhvillimim e cdo aktiviteti industrial dhe tregtar sherbimesh. Permiresimet e mundshme qe mund ti behen nderteses do te sjellin rritjen e te ardhurarave per bleresit eventual si dhe nje rritje te ndjeshme te vleres se prones ne treg.                            – Trualli                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Perreth objektit, e perfshire ne cmim, eshte dhe nje siperfaqe trualli prej 6730 m2. Kjo siperfaqe trualli eshte e mjaftueshme per nje parkim te bollshem per mjete te medha e te vogla si dhe plotesisht e mundshme per tu perfshire ne nje zgjerim te mundshem te objektit egzistues ne te gjitha drejtimet.

Ambiente te tjera pjese e kesaj prone.

Pervec nderteses kryesore, ne drejtim veri-lindje, ndodhet dhe nje objekt tjeter dy katesh, me siperfaqe 200 m2 secili. Kjo ndertese ka sherbyer si ambjent ndihmes i nderteses kryesore.

Vendndodhja.

Prona ndodhet ne krahe te nje nga rrugeve me te rendesishme te qytetit sic eshte Rruga: Gjergj Kastrioti dhe ka akses te gjere ne te. Gjthashtu mund te arrihet lehtesiosht ne kembe ngacdo pjese e qytetit nga te gjitha drejtimet. Prona ndodhet 50 m larg stacionit te trenit, 2.2 km nga porti.

Cmimi i prones eshte barazvlefshem me vleresimin qe i ben shteti dhe mjaft me poshte sesa vlera e saj ne treg.

 

 

Qyteti:
Shteti/Vendi:
Kodi Postar: 9401
Vendi: Albania
ID-ja e Prones: 4325
Çmimi: 2.800.000 €
Siperfaqja: 5.600 m2
Property Lot Size: 6.730 m2
Viti I Ndërtimit: 1985
Katet E Nderteses: 5
SEA VIEW
MARKET AND SHOPS NEARBY
PARKING AREA
GREEN AREAS
BUILDING STATUS FINISHED

Henri Novruzaj (Eno)

Vlora Office Manger
+355 67 400 0122; +355 69 656 3240
eno@agent-vl.com
enovlore

Me Kontakto