Pronave për shitje në Sarandë

Si ne gjithmonë të përqëndrohet për të dhënë fitim më të mirë për klientët tanë për investime të pronës, ne mbledhim pasurinë më të vlefshme për shitje në bazën e të dhënave të Sarandës. Me këtë listë ju mund të gjeni zgjidhjet më të mira për buxhetin tuaj dhe të ketë shërbimin e AlbRealProperty për zgjidhje gardian. Vetëm të zgjidhni pronën tuaj nga prona jonë për shitje në renditjen e Sarandës dhe të kontaktoni me agjentët tanë pronës. Pjesa tjetër është profesioni ynë, që të ju japin shërbimin më të efektshme.

Kjo faqe eshte perkthyer automatikisht. Agjentet tane jane duke punuar per perkthimin e kesaj faqeje. Ju lutemi te vizitoni versionin e gjuhes anglese per te lexuar tekstin origjinal.

Compare properties

Bougainville Bay Resort. Prone ne shitje ne ...

85.000 €
Bougainville Bay Resort. Prone ne shitje ne Sarande, Shqiperi. Kompania jonë ofron apartament me dy dhoma gjumi për ...
Bougainville Bay Resort. Prone ne shitje ne Sarande, Shqiperi. Kompania jonë ofron apartament me dy dhoma gjumi për ...
21 72 m2full info

Real Estate në Shqipëri. Të drejtat ekskluzi...

70.000 €
Shitje apartamentesh Sarande. Apartament me dy dhoma gjumi dhe me pamje deti për shitje në Sarandë Adria Residence. ...
Shitje apartamentesh Sarande. Apartament me dy dhoma gjumi dhe me pamje deti për shitje në Sarandë Adria Residence. ...
21 103 m2full info

Apartament ne shitje ne Sarande. Prona ne Sh...

57.800 €
Apartament ne shitje ne Sarande. Prona ne Shiperi. Qyteti i Sarandës është një bukuri jugore e veçantë. Me të gjith ...
Apartament ne shitje ne Sarande. Prona ne Shiperi. Qyteti i Sarandës është një bukuri jugore e veçantë. Me të gjith ...
11 68 m2full info

Apartament ne shitje ne Sarande. Vista apart...

42.000 €
Apartament ne shitje ne Sarande. Ky apartament ne shitje ka nje dhome gjumi dhe ndodhet ne ndertesen Vista ne nje z ...
Apartament ne shitje ne Sarande. Ky apartament ne shitje ka nje dhome gjumi dhe ndodhet ne ndertesen Vista ne nje z ...
11 45 m2full info

Apartament ne Sarande me dy dhoma gjumi. Pro...

62.500 €
Apartament i bollshem ne shitje ne Sarande. Apartamenti ka dy dhoma gjumi, ka pamje deti dhe ndodhet prane marines  ...
Apartament i bollshem ne shitje ne Sarande. Apartamenti ka dy dhoma gjumi, ka pamje deti dhe ndodhet prane marines  ...
22 108 m2full info

Apartament ne shitje ne Sarande. Prona ne Sh...

93.000 €
Apartament i bolshem me dy dhoma gjumi ne shitje ne Sarande. Apartamenti ka pamje deti dhe ndodhet ne nje zone shum ...
Apartament i bolshem me dy dhoma gjumi ne shitje ne Sarande. Apartamenti ka pamje deti dhe ndodhet ne nje zone shum ...
22 120 m2full info

Prona ne shitje ne Shqiperi. Apartamente ne ...

45.000 €
Prona ne shitje ne Shqiperi. Apartamente ne Sarande. Apartament me nje dhome gjumi ne shitje ne Sarande. Ky apartam ...
Prona ne shitje ne Shqiperi. Apartamente ne Sarande. Apartament me nje dhome gjumi ne shitje ne Sarande. Ky apartam ...
11 65 m2full info

Apartament me dy dhoma gjumi ne shitje ne Sa...

85.000 €
Apartament me dy dhoma gjumi ne shitje ne Sarande. Riviera, eshte nje ndertese e re me cilesi te larte ndertimi me ...
Apartament me dy dhoma gjumi ne shitje ne Sarande. Riviera, eshte nje ndertese e re me cilesi te larte ndertimi me ...
21 85 m2full info

Investoni ne Sarande. Prona ne Sarande.

70.000 €
Investoni ne Sarande. Prona ne Sarande. Apartament me nje dhome gjumi ne shitje ne pjesen jugore te Sarandes ne nje ...
Investoni ne Sarande. Prona ne Sarande. Apartament me nje dhome gjumi ne shitje ne pjesen jugore te Sarandes ne nje ...
11 70 m2full info

Shitje apartamentesh ne Shqiperi, Sarande.

75.000 €
Shitje apartamentesh ne Shqiperi, Sarande. Ne pjesen jugore te Sarandes ndodhet ndertesa Riviera ne te cilen kompan ...
Shitje apartamentesh ne Shqiperi, Sarande. Ne pjesen jugore te Sarandes ndodhet ndertesa Riviera ne te cilen kompan ...
11 70 m2full info

Prona ne shitje ne Sarande.

90.000 €
Shitje apartamentesh ne Shqiperi, Sarande. Ne pjesen jugore te Sarandes ndodhet ndertesa Riviera ne te cilen kompan ...
Shitje apartamentesh ne Shqiperi, Sarande. Ne pjesen jugore te Sarandes ndodhet ndertesa Riviera ne te cilen kompan ...
21 100 m2full info

Papafingo ne shitje ne Sarande, Shqiperi. Ap...

100.000 €
Riviera, nje ndertese me cilesi te larte ndertimi me apartamente ne shitje ne Sarande, Shqiperi. Pozicion i mire ne ...
Riviera, nje ndertese me cilesi te larte ndertimi me apartamente ne shitje ne Sarande, Shqiperi. Pozicion i mire ne ...
11 110 m2full info

Papafingo ne Sarande. Apartamentet Sait Trop...

140.000 €
Papafingo ne Sarande. Apartamentet Sait Tropez. Papafingo ne shitje ne ndertesen Sait Tropez, Sarande, Shqiperi. Nd ...
Papafingo ne Sarande. Apartamentet Sait Tropez. Papafingo ne shitje ne ndertesen Sait Tropez, Sarande, Shqiperi. Nd ...
22 145 m2full info

Apartament me dy dhoma gjumi ne ndertesen Sa...

68.250 €
Apartament ne shitje ne Sarande. Apartament me dy dhoma gjumi ne ndertesen Sait Tropez, Sarande, Shqiperi. Nje nga ...
Apartament ne shitje ne Sarande. Apartament me dy dhoma gjumi ne ndertesen Sait Tropez, Sarande, Shqiperi. Nje nga ...
21 105 m2full info

Apartamente ne shitje ne Sarande.

84.000 €
Apartamente ne shitje ne Sarande. Apartament me dy dhoma gjumi ne ndertesen Sait Tropez, Sarande, Shqiperi. Nje nga ...
Apartamente ne shitje ne Sarande. Apartament me dy dhoma gjumi ne ndertesen Sait Tropez, Sarande, Shqiperi. Nje nga ...
21 105 m2full info

Festë Apartament për Shitje në Sarandë. Sain...

42.000 €
Prona ne Sarande. Apartamente ne shitje. Apartament me nje dhome gjumi ne ndertesen Sait Tropez, Sarande, Shqiperi. ...
Prona ne Sarande. Apartamente ne shitje. Apartament me nje dhome gjumi ne ndertesen Sait Tropez, Sarande, Shqiperi. ...
11 60 m2full info

Apartament për Shitje në Sarandë. Luksoze Sa...

48.000 €
Apartament me nje dhome gjumi ne shitje ne Sarande. Apartament ne shitje ne ndertesen Sait Tropez, Sarande, Shqiper ...
Apartament me nje dhome gjumi ne shitje ne Sarande. Apartament ne shitje ne ndertesen Sait Tropez, Sarande, Shqiper ...
11 60 m2full info

Papafingo ne shitje ne Sarande.

410.000 €
Papafingo ne shitje ne Sarande. AlbRealProperty ofron ne shitje apartamente ne ndertesen Centre-Ville, Saranda. Pap ...
Papafingo ne shitje ne Sarande. AlbRealProperty ofron ne shitje apartamente ne ndertesen Centre-Ville, Saranda. Pap ...
32 242 m2full info

Pronave për shitje në Sarandë. Apartament Ce...

87.000 €
Prona ne shitje ne Sarande. AlbRealProperty ofron ne shitje apartamente ne ndertesen Centre-Ville, Saranda. Apartam ...
Prona ne shitje ne Sarande. AlbRealProperty ofron ne shitje apartamente ne ndertesen Centre-Ville, Saranda. Apartam ...
21 103 m2full info

Apartament per shitje ne Sarande – Qen...

78.000 €
Prona ne Sarande. Apartament ne shitje. AlbRealProperty ofron ne shitje apartamente ne ndertesen Centre-Ville, Sara ...
Prona ne Sarande. Apartament ne shitje. AlbRealProperty ofron ne shitje apartamente ne ndertesen Centre-Ville, Sara ...
21 103 m2full info

Apartament me dy dhoma gjumi per shitje ne q...

72.000 €
Shitet apartament ne Sarande me pamje deti. AlbRealProperty ofron ne shitje apartamente ne ndertesen Centre-Ville, ...
Shitet apartament ne Sarande me pamje deti. AlbRealProperty ofron ne shitje apartamente ne ndertesen Centre-Ville, ...
21 105 m2full info

Real Estate në Sarandë, Shqipëri. Të drejtat...

70.000 €
Apartamente me nje ose dy dhoma gjumi ne Sarande. Ndertesa Adria, cilesi e larte ndertimi. Apartamenti ne shitje nd ...
Apartamente me nje ose dy dhoma gjumi ne Sarande. Ndertesa Adria, cilesi e larte ndertimi. Apartamenti ne shitje nd ...
21 98 m2full info

Shitje apartamentesh ne Sarande.

30.000 €
Shitje apartamentesh ne Sarande. Apartamente me nje ose dy dhoma gjumi. Ndertesa Adria ka nje cilesi te larte ndert ...
Shitje apartamentesh ne Sarande. Apartamente me nje ose dy dhoma gjumi. Ndertesa Adria ka nje cilesi te larte ndert ...
11 64 m2full info

Apartament me pamje fantastike ne Shitje ne ...

63.500 €
Apartament me pamje fantastike ne Shitje ne Sarande. AlbRealProperty ofron ne shitje apartament me nje dhome gjumi ...
Apartament me pamje fantastike ne Shitje ne Sarande. AlbRealProperty ofron ne shitje apartament me nje dhome gjumi ...
11 76 m2full info