Advanced Search

0 € to 600.000 €

we found 0 results
Your search results

Makina me Qera

Merr me Qera nje makine me AlbRealProperty , tek ne do te gjeni te gjitha tipet e makinave edhe sherbime te tjera si:

 • Merr me qera nje motorr, 

 • Merr me qera nje biciklete

 • Merr me qera nje varke

 • Merr me qera nje motorr uji

Merrni më shumë nga udhëtimi juaj në Shqipëri dhe eksploroni pikat e interesit duke përdorur një makinë me qera me AlbRealProperty. Flota jonë ka një shumëllojshmëri zgjedhjesh të makinave me qera, duke përfshirë kabrio, fuoristrada, makina sportive, makina luksoze, dhe më shumë. Pavarësisht se çfarë janë planet tuaja në Shqipëri, ju mund të gjeni një makinë me qera pa probleme në zonën tuaj nga flota jonë. Çfarëdo modeli që ju zgjidhni ju mund të mbështeteni në atë pasi ato janë makina të ruajtura mirë dhe të besueshme. Ne gjithashtu kemi disa shtesa dhe përmirësime për t’ju ndihmuar dhe për të bërë përvojën tuaj të ngarjes së makinës në Shqipëri të klasit të parë. Ju mund të përfshini shtesa të tilla si karrige për fëmijëve, GPS, fuqi ekstra mbulimit dhe mbulimit alternative, ndërsa ju rezervoni online ose me telefon. Ju lutemi të jenë të vetëdijshëm se ne ju garantojmë që do të merrni një makinë në kategorinë tuaj të preferuar të makinave, por jo një model të veçantë makine.

Rent a Car

Rent a Car

Merr me qera nje Smart duke filluar nga 15 euro/ dita

Merr me qera nje makine me 3 dyer duke filluar nga 20 euro/ dita

   
Rent a Car Rent a Car

Merr me qera nje makine me 5 dyer duke filluar nga 25 euro/ dita

Merr me qera nje stationwagon duke filluar nga 30 euro/ dita

   
Rent a Car Rent a Car

Merr me qera nje Suzuki 4×4 duke filluar nga 35 euro/ dita

Merr me qera nje Mercedes duke filluar nga 40 euro/ dita

   
Rent a Car Rent a Car

Merr me qera nje monovolume duke filluar nga 45 euro/ dite

Merr me qera nje Range Rover Sport duke filluar nga 50 euro/ dita

   
Rent a Car  

Merr me qera nje furgon duke filluar nga 60 euro/ dita

 
  • Your Name (required)

   Your Email (required)

   Contact Number

   Pick-up Date Drop-off Date

   Choose Your Car

   Your Message

  Compare Listings