Properties listed in Villa

Compare properties

Vile ne shitje ne Vlore.

45 360 m2
pronë ekskluzive për shitje nga AlbRealProperty. Kjo vilë është e vendosur në një vend të ...
pronë ekskluzive për shitje nga AlbRealProperty. Kjo vilë është e vendosur në një vend të qetë dhe të bukur të gjir ...
399.000 €

Investoni ne Shqiperi. Ndertese ne shitje ne Vlore.

1010 520 m2
Investoni ne Shqiperi me kompanine AlbRealProperty. Mundesi e vecante investimi ne zonen e ...
Investoni ne Shqiperi me kompanine AlbRealProperty. Mundesi e vecante investimi ne zonen e ujit te ftohte vetem 300 ...
500.000 €

Prona ne shitje ne Vlore. Vile ne shitje ne kodrat perreth qytetit.

22 240 m2
Albrealproperty, Agjensi Imobiliare ne Shqiperi, ofron per shitje nje vile dy kateshe te v ...
Albrealproperty, Agjensi Imobiliare ne Shqiperi, ofron per shitje nje vile dy kateshe te vendosur ne kodrat perreth ...
130.000 €