Properties listed in Tokë

Compare properties

49

Investoni ne Shqiperi. Ndertese ne shitje ne...

500.000 €
Investoni ne Shqiperi me kompanine AlbRealProperty. Mundesi e vecante investimi ne zonen e ujit te ftohte vetem 300 ...
Investoni ne Shqiperi me kompanine AlbRealProperty. Mundesi e vecante investimi ne zonen e ujit te ftohte vetem 300 ...
1010 520 m2full info
12

AlbaRealProperty ofron per shitje 5000 m2 to...

600.000 €
AlbaRealProperty ofron per shitje 5000 m2 toke ne Radhime Vlore. Toka ka pamje te mrekullueshme deti dhe ndodhet af ...
AlbaRealProperty ofron per shitje 5000 m2 toke ne Radhime Vlore. Toka ka pamje te mrekullueshme deti dhe ndodhet af ...
5.000 m2full info

Toke ne shitje ne Radhime, Vlore.

266.490 €
Toke ne shitje ne Radhime, Vlore AlbRealProperty, Agjencia Shqiptare e Real Estate, ofron për shitje 2961 metër / k ...
Toke ne shitje ne Radhime, Vlore AlbRealProperty, Agjencia Shqiptare e Real Estate, ofron për shitje 2961 metër / k ...
2.961 m2full info

Prona ne shitje ne Vlore. Toke ne shitje ne ...

270.000 €
AlbReal Property ofrohen për shitje 3000 metra katrorë tokë në Radhime, Vlore. Prona është e vendosur 200 metra nga ...
AlbReal Property ofrohen për shitje 3000 metra katrorë tokë në Radhime, Vlore. Prona është e vendosur 200 metra nga ...
3.000 m2full info
14
hot deal

Toke ne shitje ne Radhime,Vlore.

120.000 €
Toke ne shitje ne Radhime,Vlore. Agjensia imobiliare AlbRealProperty  ofron ne shitje nje parcele toke ne Radhime. ...
Toke ne shitje ne Radhime,Vlore. Agjensia imobiliare AlbRealProperty  ofron ne shitje nje parcele toke ne Radhime. ...
1.850 m2full info