Properties listed in Studio Apartament

Compare properties

49

Investoni ne Shqiperi. Ndertese ne shitje ne...

500.000 €
Investoni ne Shqiperi me kompanine AlbRealProperty. Mundesi e vecante investimi ne zonen e ujit te ftohte vetem 300 ...
Investoni ne Shqiperi me kompanine AlbRealProperty. Mundesi e vecante investimi ne zonen e ujit te ftohte vetem 300 ...
1010 520 m2full info

Studio-apartment Vlore, Shqiperi.

32.760 €
Studio-apartment ne Vlore, Shqiperi. Residenca ndodhet ne nje nga zonat me te bukura te qytetit dhe vetem 10 minuta ...
Studio-apartment ne Vlore, Shqiperi. Residenca ndodhet ne nje nga zonat me te bukura te qytetit dhe vetem 10 minuta ...
11 50 m2full info
10

Garsoniere ne shitje ne Shqiperi ne qytetin ...

30.680 €
Garsoniere ne shitje ne Shqiperi ne Vlore. Bleresi i ardhshem ka mundesine e perdorimit te kopshtit perpara ballkon ...
Garsoniere ne shitje ne Shqiperi ne Vlore. Bleresi i ardhshem ka mundesine e perdorimit te kopshtit perpara ballkon ...
11 47 m2full info
21

Studio apartament i mobiluaer ne shitje ne V...

33.000 €
Studio apartament i mobiluaer ne shitje ne Vlore. Agjensia imobiliare AlbRealProperty ofron per ju nje studiio apar ...
Studio apartament i mobiluaer ne shitje ne Vlore. Agjensia imobiliare AlbRealProperty ofron per ju nje studiio apar ...
11 40 m2full info

Santa Quaranta Residence. Garsoniere ne shit...

48.000 €
.Santa Quaranta Residence. Garsoniere ne shitje ne Sarande ***Garanci per cmimin me te mire ***
.Santa Quaranta Residence. Garsoniere ne shitje ne Sarande ***Garanci per cmimin me te mire ***
11 45 m2full info
sold

Prona ne shtitje ne Vlore. Apartament-studio...

23.000 €
Albrealproperty, Agjensi Imobiliare ne Shqiperi, ofron per shitje nje apartament studio ne Vlore. Apartamenti eshte ...
Albrealproperty, Agjensi Imobiliare ne Shqiperi, ofron per shitje nje apartament studio ne Vlore. Apartamenti eshte ...
11 38 m2full info
13

Apartament-Studio ne shitje 100 metra larges...

22.100 €
Albrealproperty, Agjensi Imobiliare ne Shqiperi, ofron per shitje nje apartament-studio ne Rahime, Vlore. Ndertimi ...
Albrealproperty, Agjensi Imobiliare ne Shqiperi, ofron per shitje nje apartament-studio ne Rahime, Vlore. Ndertimi ...
11 32 m2full info
16

Apartament-Studio ne shitje tek Radhima Beac...

31.280 €
Albrealproperty, Agjensi Imobiliare ne Shqiperi, ofron per shitje nje apartament-studio ne Rahime, Vlore. Ndertimi ...
Albrealproperty, Agjensi Imobiliare ne Shqiperi, ofron per shitje nje apartament-studio ne Rahime, Vlore. Ndertimi ...
11 46 m2full info
14

Radhima Beach Residence apartament studio ne...

26.180 €
Albrealproperty, Agjensi Imobiliare ne Shqiperi, ofron per shitje nje apartament-studio ne Rahime, Vlore. Ndertimi ...
Albrealproperty, Agjensi Imobiliare ne Shqiperi, ofron per shitje nje apartament-studio ne Rahime, Vlore. Ndertimi ...
11 39 m2full info