Properties listed in Restaurant, Bar

Compare properties

hot deal

Hotel ne shitje ne Vlore.

1517 980 m2
AlbRealProperty, Agjencia Shqiptare e Real Estate, ofron një hotel per shitje ne Vlore. Ho ...
AlbRealProperty, Agjencia Shqiptare e Real Estate, ofron një hotel per shitje ne Vlore. Hoteli ndodhet 300 metra la ...
800.000 €

Kokteil Bar ne shitje ne Vlore, Shqiperi.

130 m2
Kokteil bar ne shitje ne Vlore, Shqiperi. Kjo pasuri komerciale eshte dizenjuar dhe mobilu ...
Kokteil bar ne shitje ne Vlore, Shqiperi. Kjo pasuri komerciale eshte dizenjuar dhe mobiluar nga nje studio dizenji ...
400.000 €