Properties listed in Land

Compare properties

Investoni ne Shqiperi. Ndertese ne shitje ne Vlore.

1010 520 m2
Investoni ne Shqiperi me kompanine AlbRealProperty. Mundesi e vecante investimi ne zonen e ...
Investoni ne Shqiperi me kompanine AlbRealProperty. Mundesi e vecante investimi ne zonen e ujit te ftohte vetem 300 ...
500.000 €

Toke ne shitje ne Radhime, Vlore.

5.000 m2
AlbaRealProperty ofron per shitje 5000 m2 toke ne Radhime Vlore. Toka ka pamje te mrekullu ...
AlbaRealProperty ofron per shitje 5000 m2 toke ne Radhime Vlore. Toka ka pamje te mrekullueshme deti dhe ndodhet af ...
600.000 €

Toke ne shitje ne Radhime, Vlore.

2.961 m2
Toke ne shitje ne Radhime, Vlore AlbRealProperty, Agjencia Shqiptare e Real Estate, ofron ...
Toke ne shitje ne Radhime, Vlore AlbRealProperty, Agjencia Shqiptare e Real Estate, ofron për shitje 2961 metër / k ...
266.490 €

Prona ne shitje ne Vlore. Toke ne shitje ne Radhime.

3.000 m2
AlbReal Property ofrohen për shitje 3000 metra katrorë tokë në Radhime, Vlore. Prona është ...
AlbReal Property ofrohen për shitje 3000 metra katrorë tokë në Radhime, Vlore. Prona është e vendosur 200 metra nga ...
270.000 €
hot deal

Toke ne shitje ne Radhime,Vlore.

1.850 m2
Toke ne shitje ne Radhime,Vlore. Agjensia imobiliare AlbRealProperty  ofron ne shitje nje ...
Toke ne shitje ne Radhime,Vlore. Agjensia imobiliare AlbRealProperty  ofron ne shitje nje parcele toke ne Radhime. ...
120.000 €