Your search results

Agjentet Risto Heiskanen & Kristine Heiskanen

Përfaqësuesit e shitjes në Finlandë | risto@albrealproperty.com

Rreth Meje

Risto ka qenë një sipërmarrës për mbi 25 vjet që kanë të bëjnë kryesisht me renovimin lokalet në sektorin e shëndetësisë. Ai është një pharmasist nga arsimi. Kristine është një infermiere e shëndetit publik. Tani ajo është duke punuar në firmën Risto’s.

Ne jemi një çift i martuar nga Finlanda dhe ne kemi tani mbi pesë vjet përvojë e Shqipërisë. Na kontaktoni dhe ne do të jemi të kënaqur që të ju ndihmojë të gjetur një vend nga mesi juaj në diellin e Mesdheut!

Gjuhët: Finlandisht, Anglisht

Me Kontakto

Compare properties

Njoftimet e Mia

Pronave për shitje në Sarandë. Apartament Ce...

87.000 €
Prona ne shitje ne Sarande. AlbRealProperty ofron ne shitje apartamente ne ndertesen Centre-Ville, Saranda. Apartam ...
Prona ne shitje ne Sarande. AlbRealProperty ofron ne shitje apartamente ne ndertesen Centre-Ville, Saranda. Apartam ...
21 103 m2full info